Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bombata laptop táskák


Bombata® táskák és hátizsákok  megszületésének ötlete, hogy egy professzionális és funkcionális aktatáska márkát hozzunk létre.

Az Olaszországban tervezett, élénk színű táskáink kortárs stílusa forradalmasította ezt a klasszikus táskavilágot és a folyamatos innováció révén rávilágított a 21. század legújabb trendjeire.

Az ívelt kialakítása körvonalazza a laptopok és táblagépek alakját. Az eszközök védve vannak a mindennapi sérülésekkel szemben, megkönnyítve és biztonságosabbá téve ha rövid távon utazik, de hosszabb utazásokhoz is ideális. A belső védő bélés és a színes külső tartóssága garantált. A különféle méretben kapható táskák ideálisak különböző méretű laptopokhoz, ezáltal minden igényt kielégítenek.

Termékeink mindegyike kiemelkedik a praktikum és az innováció közötti tökéletes egyensúly megteremtésével. Táskák, hátizsákok és kiegészítők közül mindenki talál az egyéniségének megfelelőt. Akár az élénk színektől a légies világos  pasztellszíneken át az elegáns „All Black” stílusokig egyaránt.

Az idei újdonságok között megtalálható a Tweed táska, amely szövetborításával a Prato textil hagyományát őrizte meg, ahol a Bombata® márka született.

Az új Camo modern módon értelmezi újra a katonai terepminta stílusának klasszikusát.

Az újításoknak köszönhetően új merev hátizsák is született egy nagyszerű 3D-s tervezési munkából, amely a táskák klasszikus lekerekített alakjait idézi fel.

A táska szerelmeseinek végtelen szórakozás lesz a színekkel és anyagokkal teli világunk felfedezése.

Rendezés:
Az oldal tetejére