Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

aroma diffúzorok


Az aroma diffúzor a leghatékonyabb eszköz az illóolaj molekulák szétoszlatására az adott térben. Az aromaterápiás diffúzorral történő térillatosítás tökéletes mód arra, hogy a pihenés és feltöltődés időszaka még tökéletesebb legyen.

A modern technológián alapuló ultrahangos aroma diffúzorok víz és illóolaj hozzáadásával működnek. A készülékben lévő kerámia lemez mikro molekulákká töri szét a vizet és az olajat, amik leheletnyi finom hidegpárát képezve jutnak a légtérbe.

Használhatók térillatosításra egyedi parfümolajainkkal, de kiválóan alkalmasak terápiás olajokhoz is. Az aroma diffúzorok hő nélkül dolgoznak, nem károsítják a kiváló minőségű olajok kémiai összetevőit, így megtartva azok terápiás hatását.

A kínálatunkban található összes ultrahangos aroma diffúzor automata vízszintérzékelővel van felszerelve, így ha a tartályban lévő víz a minimum szint alá esik, a készülék automatikusan leáll. Biztonságosan alkalmazható, mivel hő és tűz nélküli párásítást kínál otthonunk bármely helyiségébe, akár a gyerekszobába is.


Rendezés:
Az oldal tetejére