Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.900 Ft
Menny.:db

ROVE aromaporlasztó Madebyzen


Akkumlátoros, víz nélküli aromaporlasztó Nano-mist techológiával. 

Garancia: 2 Év

Cikkszám: 10773
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 989 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt

ROVE aromaporlasztó Madebyzen

24.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

ROVE aromaporlasztó Madebyzen


A Rove aromaporlasztó azonnal megtölti környzeted erőteljes illattal, közvetlenül az olajpalackból. Élvezd kedvenc illataidat és illóolajkeverékeidet víz nélkül. Könnyen használható, szuper karcsú és hordozható.

Tökéletes minden olyan helyre, ahol erőteljes illatra vagy aromaterápiás hatásra van szükség. A Rove ideálisan használható tiszta illóolajokkal a tökéletes jólét pillanatának megteremtéséhez.

Alkalmas bármilyen parfümolajhoz vagy esszenciális olajhoz 5 ml, 10 ml, 15 ml-es palackokhoz.

FIGYELEM! Az aroma diffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérjük olvassa el figyelmesen az Üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását! 

Az aroma diffúzort minden használat előtt és után meg KELL tisztítani. Tároláskor mindig tisztán és szárazon kell tartani.

Paraméterek

Mérete mérete:⌀ 69 x 120 mm
Feszültség DC 5 V (3,7 V lítium-ion akkumulátor)
Teljesítmény 5W

Youtube videók

Üzembehelyezés, karbantartás, hibaelhárítás

FONTOS INFORMÁCIÓK HASZNÁLAT ELŐTT

 1. A Rove-ot mindig a mellékelt USB-kábellel kell használni (mivel más USB-kábelek nem kompatibilisek ezzel a termékkel). Csak 5V/2A áramforrásba csatlakoztassa. Használhatja a kábelt a külön megvásárolható 5V/2A USB adapterrel.

 2. A Rove ultrahangos diffúzor nem alkalmas járműben történő töltésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a Rove 3,7 V-os újratölthető lítium-ion akkumulátorral működik, sok jármű 12 V-on működik, ami károsítja a diffúzort.

3. Az aromadiffúzort sík felületre helyezze, legalább 60 cm-re a talajtól és 10 cm-re a faltól. Ne helyezze az aromadiffúzort fa vagy fényezett bútorra, mely víztől ill. nedvességtől károsodhat.

 4. Tisztítás és a tartály feltöltése előtt mindig húzza ki az aromadiffúzort a hálózati áramforrásból. Mindig a gyári tápvezetéket használja. A kábelt mindig úgy helyezze el, hogy nehogy valaki elessen benne, vagy feldöntse az aromadiffúzort. Ha a tápvezeték sérült, kizárólag a gyártó vagy megbízottja által biztosított adapterre cserélhető. Ha szükséges, forgalmazójától vásárolhat új adaptert.

 5. A balesetek elkerülése érdekében tartsa a berendezést gyermekektől és háziállatoktól távol. A berendezés közelében gyermekek csak felügyelet mellet tartózkodjanak, nehogy a készülékkel játsszanak.

6. Az aromaporlasztót gyermekek, csökkent fizika vagy szellemi képességű vagy kellő tapasztalattal és ismerettel nem rendelkező személyek kizárólag a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett, vagy a készülék használatára vonatkozó kellő tájékoztatást követően használhatják

7. Tartsa az aromaporlasztót olyan helyen, ahol a pára szabad távozása biztosított, valamint a balesetek elkerülése érdekében elektromos berendezésektől, különösen a vízre érzékeny készülékektől távol.

8. Az aromaporlasztót minden használat után meg kell tisztítani. Használaton kívül mindig tisztán és szárazon kell tartani. Távolítsa el a porlasztó diffúziós fejet a testből, ha hosszabb ideig nem használja.

9. Soha ne próbálja a terméket szétszerelni vagy megjavítani, mert azzal a garancia érvényét veszti és fennáll az áramütés veszélye. Amennyiben belső megtekintésre vagy javításra van szükség, kérjük forduljon forgalmazójához.

10. Ha a készülék üzemeltetése közben bármi rendellenes jelenséget észlel, pl. füstöt, különös szagot vagy hangot, ne használja tovább a készüléket és forduljon forgalmazójához. Soha ne csomagolja az adaptert vagy az aromaporlasztót ruhába vagy papírba, mivel a szellőzés akadályozása növelheti a tűz kockázatát.

11. Mindig óvatosan kezelje az aromaporlasztót – a véletlen sérülésekre nem terjed ki a garancia.

12. Soha ne takarja le az párakivezető nyílást, amikor az aromaporlasztó működik.

13. Mindig csatlakoztassa az adaptert az USB-aljzatba, mielőtt a hálózathoz csatlakoztatja.

14. Ne érintse meg, ne dugja be vagy húzza ki az aromaporlasztót nedves kézzel.

15. Ne merítse a készüléket vízbe vagy más folyadékba, és ne próbálja meg tisztítani

mosogatógépben.

16. Nyílt lángtól távol tartandó, a hosszabb expozíció robbanás veszélyes lehet. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja ezt a porlasztót túl magas vagy túl alacsony <10 ̊C >40 ̊C hőmérsékleten.

17. Mindig egyeztessen légitársaságával, mielőtt a Rove-val utazna egy repülőgépen.

HIBAELHÁRÍTÁS

Hibajelenség

Lehetséges okok

Megoldás

A készüléknek töltésre van szüksége

Az egység töltéséhez csatlakoztassa az USB-kábelt egy 5V/1A áramforráshoz. Vagy használjon 5V/1A hálózati adaptert a hálózati áramforráshoz való csatlakoztatáshoz.

A bekapcsoló gomb villogni kezd, jelezve, hogy az egység töltődik

A készülék nem kapcsol be

Lehetséges, hogy a tápkábel nincs megfelelően csatlakoztatva

Húzza ki a kábelt, és próbálja meg megfelelően csatlakoztatni. A bekapcsológomb villogása jelzi, hogy az egység töltődik

Nem lehet eltávolítani a diffúziós fejet

A diffúziós fej olajpalack nélkül került a fő testbe

Óvatosan nyomja fel az olajpipettát az alapról egy sík felülettel

A diffúziós fej és a fő test jelző nyilai nincsenek egy vonalban

Erősen nyomja felfelé az olajpalackot az alaptól, és igazítsa újra a jelzőnyilakat

Szivárog az olaj

Az olajpalack nincs megfelelően rögzítve a diffúziós fejben

Győződjön meg arról, hogy az olajpalack megfelelően van becsavarva a diffúziós fejbe

Az egységet az oldalára vagy fejjel lefelé helyezték el

Kövesse a karbantartási részben leírt lépéseket

A szivárgásgátló gyűrű hiányzik

Győződjön meg arról, hogy a szivárgásgátló gyűrű a helyén van, lásd a karbantartási részt

Illatkeveredés érződik

A diffúziós fejben az előző olaj maradéka van

Tisztítsa meg a karbantartási részben leírtak szerint, ha a tisztítás nem sikeres, cserélje ki a porlasztó belsőt az utasításoknak megfelelően

Nem látható pára, vagy a pára láthatósága alacsony

Olaj típusa

Az olaj tulajdonságaitól függően előfordulhat, hogy a pára nem látható. Ez nem szokatlan, és nem tekinthető hibának. Az illat diffúzió szintjét ez nem befolyásolja

Az oldal tetejére